BAD_BOYS
ja musze codziennie surowce z 2 gali zwozić a tak w ogóle to sprawdźcie ile rakietek nam potrzeba na AXELa
no i policzyłem:P potrzeba nam prawie 3k rakiet żeby mu znisczyć całą obronę ale zapewne zniszczymy mu trochę rakietami a resztę flotą
dlatego podajcie stan waszej floty w temacie co utworzyłem !!!!
Ostatnio edytowany przez puczini32 (2007-04-09 16:44:15)
no to będziemy po kolei kolonizowac koło tych co nam najbrdziej podpadli i zjedziemy ich wszystkich!!! pierwsze AXEL potem elan itd .....
ja na dzień dzisiejszy daję około 300 bombowców. będę je produkował aż do rozpoczęcia tej akcji. zrobimy maksymalnego acs-a. pomimo to rakietami trzeba zacząć choć 20 rakiet niszczy zaledwie 1000 wyrzutni rakiet. ze 3 takie acs-y z 2000 bombowców też ładnie wymiotą
heh ale ja myśle że te przygotowania z miesiąc potrwają!!! bo zanim rozbudujemy silosy i flotę roazabuudujemy to minie trochę czzasu!!!!
coś czuję że ta akcja nam się nie uda!!! potrzebujemy bardzo dużej floty, której nie posiadamy bo rakietki nie zdziałąją dużo!!! a w ACS moe uczestniczyc tylko 6 gości!!! ale moglibyśmy poprosić bezeta i queena o pomoc w ataku na bunkier!!! na pewno by się przyłączyli!!!
http://board.ogame.pl/thread.php?threadid=615524
podobny przypadek jak AXELa !!! bardzo duży bunkier!!! i patrzecie ile im było potrzeba floty