BAD_BOYS
Wydaje mi się że zapanował w temacie z RW mały bałagan. Zamiast wklejać każdy rw jako nowy temat, każdy by mógł założyć swój jeden temat np. "bmw RW" [podałem Twój przykład bo się rozchulałeś nieźle] i wklejać swoje raporty w nim. Sądze, że taki system by był bardziej przejrzysty i dodatkowo łatwiej by było odnaleźć starsze rw, niż się przekopywać przez stertę stron z tematami, a takich w niedługim czsie pewnie będzie full Proszę o wypowiedzi na ten temat, ale wszystkich którzy wchodzą na forum, bo ostatnim czasem udziela się tylko 3-4 osoby.
Pzdr. pMa
masz stary graty za propozycje ja dostosuje się do tego niech sobie każdy założy strone i tam wkleja RW a w razie wojny zrobimy nowy temat
co sądzisz ??
a co do udzielania sie na forach to trzeba może jakiś konkursik na górnym oglosić nie koniecznie złomowanie może jakiś bunkier rozplantować
łącząc floy no niewiem wypowidcie się jak kogoś to opchodzi
pozdro BAD-BOYS:cool:
też tak myślę jak pMa!! każdy by miał umieszczane RW w swoim temacie i byłby luksik!!!a usówac nie ma sensu bo jakby ktoś chciał sobie powspominać RW z dużym procentem!! takto wjdzie sobie do swojego tematu i wszystko znajdzie!!!
to co jak z tym wklejaniem RW??/ decydujecie się???? bo zapomniecie potem o tym temacie i bedziemy wklejać tak jak teraz wklejamy!!!więc??